13 Temmuz 2008 Pazar

BONBON TATLISI

MALZEMELER
2 Paket bisküvi
1 Paket margarin
8 Çorba kaşığı tozşeker
1 Limon kabuğu rendesi
Yarım limon suyu (veya portakal)
2 Çorba kaşığı kakao
Süsleme için :
2 Çorba kaşığı çekilmiş şam fıstığı veya fındık yada hindistancevizi

Hazırlanışı

* Bisküvileri ezerek toz haline getirin.
* Margarini eritip tozşekeri ilave edin ve karıştırıp bisküvilere ekleyin.
* Kakao, limon kabuğu rendesi ve limon suyunu ilave edip iyice karıştırın.
* Hazırladığınız karışım henüz sıcakken ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp top haline getirin.
* Dilediğiniz süsleme malzemesine bulayıp servis tabağına yerleştirin.
* NOT : Süsleme sırasında topların sıcak olmasına dikkat edin.
* Aksi halde süsleme malzemelerine bulamakta zorluk çekersiniz.
İnşallah begenirsiniz .Afiyet olsun

3 yorum:

RUMEYSA dedi ki...

harikasınn rabişçim sanki bu bizim bi aralar çok yaptığımız cezeryeye benziiyoo

eline sağlık


banada beklerimm...

ilkbaharr dedi ki...

resmini cekemedim ama cok güzel oldu tavsiye ederim

ilkbaharr dedi ki...

size gelmeye calısıcam bakalım ne yeni tarifler ögrendin yapıyosun bana bir pasta yaparsın artık...:D